Ardahan Eğitimde Nitelik Kazanıyor

Ardahan Eğitimde Nitelik Kazanıyor

Vali Ahmet Deniz, “Ardahan eğitimde nitelik kazanıyor” projesi kapsamında Kaptanpaşa Mahallesi’nde ki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni ve Yeni Mahalle’de ki Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker ile birlikte ilk önce Atatürk İlk ve Ortaokulu’na giden Vali Deniz, okulda incelemelerde bulundu. Girdiği dersliklerde ilkokul öğrencilerine hediye dağıtan Vali Deniz, TEOG sınavına hazırlanan 8’nci sınıf öğrencileriyle de görüşerek, sınav öncesi moral verdi.
 
Vali Deniz daha sonra Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne gitti. Dersliklere giren Vali Deniz, üniversite sınavlarına girecek olan 12’nci sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
 
Öğrencilere sınav öncesi moral veren Vali Deniz, “Sizlerden biraz daha gayret etmenizi ve sınavlarda daha çok başarı elde etmenizi istiyorum. Çünkü bizim geleceğimiz sizlersiniz. Sizlerin, milli ve manevi değerlere bağlı, çalışkan ve geleceğe ışık saçan bireyler olmanız lazım. Sizler zeki çocuklarsınız. Elinizde ki imkanları iyi kullanarak, başarıya doğru koşmalısınız. Elde ettiğiniz bilgiyle ve başarılarla, devlete, millete, içinde bulunduğunuz topluma faydalı bireyler olmalısınız. Sizlerin başarılı, milli ve manevi değerlere önem veren, topluma faydalı bireyler olacağınıza inanıyorum. Üniversite yolunda gireceğiniz sınavlarda başarılı olmanızı diliyorum” dedi.
 
Ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle de toplantı yapan Vali Deniz, “İlimizin eğitim kalitesini yükseltme anlamında yürüttüğümüz proje ve çalışmaların en önemli parçalarından biri şüphesiz öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, velilerimizle birlikte aile ortamı oluşturarak, eğitimde başarılı bir hamle yapma gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler