Ardahan İl Müftüsü Kondi, Göreve Başladı

Ardahan İl Müftüsü Kondi, Göreve Başladı

Ardahan İl Müftülüğüne atanan Gaziantep İl Müftü yardımcısı Şaban Kondi, yeni görevine başladı.

Ardahan İl Müftüsü olarak atanan Şaban Kondi, "15 Temmuz darbe girişiminden sonra insanların dine ve dindarlara bakışı ciddi anlamda yara almıştır. Bu algıyı değiştirebilmek için doğru bilgiyi doğru kaynaktan insanlarımıza ulaştırmanın gayretinde olacağız." dedi.

Kondi, "Birlikte, istişare ederek faydalı hizmetler yürüteceğimize inanıyorum. Burada işi doğru yapmayı değil, doğru işi birlikte yapmayı esas alıyoruz. Asıl olan, öncelikle bu toplumu yanlış din algısından, doğru bir din algısı oluşturma noktasında gayret içerisinde olacağız. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra insanların dine ve dindarlara bakışı ciddi anlamda yara almıştır. Bu algıyı değiştirebilmek için doğru bilgiyi doğru kaynaktan insanlarımıza ulaştırmanın gayretinde olacağız. İnsanlarımıza bidat ve hurafelerden arındırılmış şeklide ulaştırabilmek için çalışacağız. Bunun için personelimizle, görevli arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıp gayret göstereceğiz. Buda bizim asli görevimizdir." diye konuştu.

Kondi, gençlere büyük önem verdiklerini söyleyerek, ’’Camilerimizi namaz kılınan ve cuma günleri bir saat cuma vaazı yapılan yerlerden ziyade gençlerimizin geldiği, bir araya toplandığı problemlerin konuşulabildiği, camiyi adeta severek gelecek insanlarımızın oluşturabileceği merkez haline getirmeyi amaçlıyoruz. Camiden öğrencilere, camiden gençliğe yönelik bir gönül bağı kurmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler