Ardahan Ülkü Ocaklarında Devir Teslim

Ardahan Ülkü Ocaklarında Devir Teslim

Ardahan Ülkü Ocakları'nda yapılan devir teslim töreni yapıldı. Vedat Yılmaz, başkanlık görevini Ercan Ürker'e devretti.

 Ardahan Ülkü Ocaklarında Devir Teslim     

Ardahan Ülkü Ocakları’nda yapılan devir teslim töreni yapıldı. Vedat Yılmaz, başkanlık görevini Ercan Ürker’e devretti.

Devir teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Merkezi Teşkilatlandırma Birim Başkanı Onur Ersançmış ve Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel katıldı.

Genel Merkez adına devir teslimi gerçekleştiren Onur Ersançmış, “Sizlere Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz’un selamlarını getirdim. Türkiye’nin zorlu bir imtihandan geçtiği bugünlerde Ülkücü Harekete büyük görevler düşmektedir. Bu nedenle tabandan tavana hepimize büyük görevler düşmekle birlikte herkes elini taşın altına koymalı ve sorumluluk duygusuyla hareket etmelidir. Ülkücü olmanın çok zor olduğu fakat ülkücü kalmanın daha zor olduğu böyle bir dönemde ülkemizin milliyetçi kadrolara ihtiyacı vardır,  bu kadrolar ise ülkü ocaklarında yetişmektedir.’’ dedi.

Ersançmış sözlerine şöyle devam etti:

“Bu güne kadar Ardahan’da davamızın sancaktarlığını yapan Sayın Vedat Yılmaz’a bütün Ülkücü Hareket adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmetlerinden dolayı Allah(c.c.) razı olsun. Sancağımızı aynı özveri ile taşıyacağına inandığımız Sayın Ercan Ürker’e de yeni görevinde başarılar dilerim.” 

Onur Ersançmış daha sonra bölge programı kapsamında önce Iğdır ve daha sonra da Ağrı’ya geçti.kha

Önceki ve Sonraki Haberler