Ardahan'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Ardahan'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Ardahan Valisi Ahmet Deniz’in eşi Olcay Deniz, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

Polis Evi’nde düzenlenen programa toplumun her kesiminden davetli bayanların katıldığı "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlama etkinliğine ev sahipliği yapan Vali Deniz’in eşi Olcay Deniz, programa katılan konukların Dünya Kadınlar günlerini kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda Olcay Deniz, tek tek görüştüğü bayanlara karanfil hediye ederek günlerini kutladı. Vali Ahmet Deniz ile eşi Olcay Deniz öncülüğünde başlatılan ve erken yaşta yapılan evliliklerin önlenmesinin amaçlandığı “Hayallerini söndürme” projesinin de anlatıldığı programda ayrıca kanser ve bulaşıcı hastalıklar konusunda sunumlar yapıldı.

Program sonunda Belediye Başkanı, Vali Yardımcıları, Kaymakam, Jandarma Komutanı ve kurum müdürlerinin eşleri, Olcay Deniz’e tüm katılımcılar adına çiçek takdim ettiler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine, Vali Ahmet Deniz’in eşi Olcay Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un eşi Cevriye Köksoy, Vali Yardımcısı eşleri, Kaymakam eşleri, Gazi ve Şehit eşleri, kurum müdürlerinin eşleri ile Siyasi Parti ve Sivil Toplum örgütlerinin kadın temsilcileri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler