Ardahan'da Birlik ve Beraberlik Yemeği

Ardahan'da Birlik ve Beraberlik Yemeği

Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Ardahan il merkezi ve ilçelerinden gelen aile temsilcileri, kanaat önderleri, esnaf ve iş adamları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Birlik ve beraberlik mesajları verilen yemekte bir konuşma yapan Vali Özefe, Ardahan’ın huzurlu bir kent olduğunu belirterek, “Ardahanımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun hakim olduğu, huzurlu ve ahenkli bir şekilde insanımızın bir arada yaşadığı serhat şehrimizdir. Bu huzur ve ahenkte; burada bir araya geldiğimiz siz Ardahanlı kanaat önderleri, aile temsilcileri, esnafımız ve iş adamlarımızın, velhasıl bir bütün olarak tüm Ardahanlıların çok büyük katkıları vardır. Bundan dolayı, bütün Ardahanlıları sizlerin nezdinde ve sizlerin aracılığıyla bir kez daha selamlıyor, Ardahan Valisi olarak görev yapmaktan duyduğum onuru bir kez daha ifade ediyorum. Her türlü hizmete ve güzelliklere layık olan Ardahan’a, devletimiz çok ciddi yatırımlar yapmaktadır. Bu yatırımlar tamamlandığında Ardahanımız, ulaşım-lojistik, tarım, hayvancılık, kış ve yayla turizmi bakımından çok daha ileriye gidecektir. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik yemeğine, il merkezi ve ilçelerden gelen kanaat önderleri, esnaf, iş adamları ve aile temsilcileriyle birlikte Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Vali Yardımcıları Abdurrezzak Canpolat, Taner Tengir, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve İl Genel Meclis Başkanı Taviddin Coşkun’da katıldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler