Ardahan'da Son Ders Zili Çaldı

Ardahan'da Son Ders Zili Çaldı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ardahan’da da 2015-2016 yılı eğitim öğretim yılının son ders zili çaldı. Yaklaşık dokuz aylık bir maratonun ardından il genelinde 20 bine yakın öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Ardahan Valisi İbrahim Özefe Cemal ve Zekiye Vatan İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Özefe karne heyecanı yaşayan öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Vali, karne dağıtım töreninde velilere çağrıda bulunarak, “Öğrenciler sadece karnesindeki not durumuna göre değerlendirilmesin” dedi.

Vali Özefe, ’’Eğitim her memleketin olduğu gibi bizim de en temel insana odaklı hizmette en önemli unsurumuz. Çocuklarımızın, gençlerimizin milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda yetiştirmede, onların modern dünyanın gerekleriyle donatmada ve kendi ayakları üzerinde duracak şekilde ve Ardahan’la beraber bütün memleketimize, memleketimizin bugününe ve istikbaline katkıda bulunacak şekilde yetiştirmek en temel vazifemiz.’’

Tören sonrasında öğrenciler cep telefonlarıyla karnelerini göstererek öğretmenleriyle selfie pozu çekti.
Cemal ve Zekiye Vatan İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine, Vali İbrahim Özefe, İl Milli Eğitim Müdürü T. Fikret Eteker, Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler