Ardahan'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası

Ardahan'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası

Ardahan Ülkü Ocaklarının başlattığı ve bazı sivil toplum kuruluşların desteğiyle Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlatıldı.

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Ercan Ürker yaptığı açıklamada, Rusya’nın, Suriye’nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak Türkmen bölgesine gerçekleştirdiği hava harekâtı nedeniyle mağdur olan Türkmenlere destek amacıyla kampanya başlattıklarını söyledi.
Ürker, “hem aynı milliyete mensup olduğumuz hem de aynı dini paylaştığımız binlerce savaş mağduru kardeşlerimiz bulunmaktadır. Bu kardeşlerimizin tek ümidi Türkiye’dir. Halkımızı bu noktada göreve çağırmak ve kardeşlerimize sahip çıkmak için Ardahan’dan yardım kampanyası başlattık. Bayırbucak Türkmenlerine gönderilmek üzere başlatılan kampanya’ya herkesin destek vermesini istiyoruz. Ardahan’da dileyen vatandaşlarımız bu yardımlarını bizlere ulaşarak elden yapabilirler, dileyen vatandaşlarımız ise açtırdığımız hesap numaralarına havale yaparak yardımlarını gerçekleştirebilirler. Bütün vatandaşlarımızın ellerini Türkmeneli’ne uzatmaya davet ediyoruz” iha

Önceki ve Sonraki Haberler