Arpaçay 3 Kasım YBO Öğrencileri Başarılarını Kaymakamla Paylaştı

Arpaçay 3 Kasım YBO Öğrencileri Başarılarını Kaymakamla Paylaştı

Arpaçay 3 Kasım Yatılı Bölge (YBO) Ortaokulu Masa tenisi kategorisinde Kars il 1’ncliğini kazanan yıldız kızlar ve yıldız erkek öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdürleri ile Kaymakam Onur Şatıroğlu’nu ziyaret etti.

Kars Aytemiz Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Masa Tenisi Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorisinde yapılan Okul Sporlarında 3 Kasım Yatılı Bölge ortaokulu hem Kızlar hem de Erkekler takımı İl genelinde turnuva maçlarında 2 kupa alarak il şampiyonu olmuştu.

Arpaçay’a kupa ile dönen başarılı öğrenciler, Kars’ı Gümüşhane’de düzenlenecek olan Bölge Şampiyonası’nda temsil edecek.

Başarılı öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Onur Şatıroğlu, öğrencilerden aynı başarıyı Gümüşhane’de de göstermelerini istedi.

Şatıroğlu, spor müsabakalarında başarı göstererek Arpaçay’a kupa kazandıran okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı kutladı.

Bir süre şampiyon öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Onur Şatıroğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek Gümüşhane’den kupa beklediğini sözlerine ekledi.

arpacay-3-kasim-ybo-ogrencileri-basarilarini-kaymakamla-paylasti-(1).jpgarpacay-3-kasim-ybo-ogrencileri-basarilarini-kaymakamla-paylasti-(2).jpgarpacay-3-kasim-ybo-ogrencileri-basarilarini-kaymakamla-paylasti-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler