Arpaçay 3 Kasım YBO, Yıldız Kızlar Voleybol İl Birincisi

Arpaçay 3 Kasım YBO, Yıldız Kızlar Voleybol İl Birincisi

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 3 Kasım YBO açısından sportif ve akademik faaliyetlerle dolu dolu başladı. Sportif alanda okul öğrencileri çeşitli kategorilerde şampiyon oldu.

Arpaçay 3 Kasım YBO, il ve ilçe okullarının katılımıyla gerçekleştirilen Yıldız Kızlar Voleybol turnuvasında İl birinciliği alarak Trabzon’da yapılacak olan bölge şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Kıyasıya bir mücadeleyle geçen şampiyonada öğrencilerin sıkı disiplin ve emeklerinin doğal sonucu olan bu şampiyonluk ekip ruhunun da önemine dikkat çekildi. Her alanda kendisini geliştiren ve hep bir adım ileri felsefesiyle çalışmalarına tüm gayretleriyle devam 3 Kasım YBO, Atletizm Kros yarışmasında da zorlu geçen mücadelenin üstesinden gelerek Yıldız Kızlar il ikincisi oldu.

Okul Müdürü Ferhat Yağışan, “Bu başarılar tamamen bir ekip ruhunun ürünüdür. Öğretmeninden öğrencisine tüm personelin koordineli çalışması ve yapılan her işte birlik ve beraberlik duygusuyla hareket edilmesi okulumuza bu tarz başarıları getirmekte ve daha da getirecektir. Çalışmak, emek sarf etmek, gayret göstermekle temeli sağlam zeminlere oturtulan sportif ve akademik faaliyetlerimiz tüm personelimizin özverili ve disiplinli çalışmalarının ve hiç kaybetmediğimiz birlik beraberlik ruhunun kaçınılmaz doğal bir sonucudur. Okulumuzun ilçeye kazandırdığı sportif ve akademik faaliyetlerdeki başarıların diğer tüm okullara örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan başarılı öğrenciler öğretmenleriyle birlikte Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder’i makamında ziyeret etti.
3 Kasım YBO öğrencilerini makamında kabul eden Önder, “Sportif başarılarla Arpaçay’ın bayrağını en yükseklerde dalgalandıran öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sağlıklı, spora ilgi duyan bir nesil yetiştirmek üzere elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

Bir süre öğrencilerle sohbet eden kaymakam Lokman Önder, öğrencilerden başrılarının devamını istedi.

arpacay-3-kasim-ybo,-yildiz-kizlar-voleybol-il-birincisi-(1)-001.jpgarpacay-3-kasim-ybo,-yildiz-kizlar-voleybol-il-birincisi-(2)-001.jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler