Arpaçay İlçe Jandarma personelinden veda

Arpaçay İlçe Jandarma personelinden veda

Arpaçay İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Bülent Çırağ ve görev yapan bazı personellerin görev sürelerini doldurup başka illere atanması nedeniyle ilçe merkezinde veda yemeği düzenlendi.

Arpaçay İlçe Jandarma personelinden veda

Arpaçay İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Bülent Çırağ ve görev yapan bazı personellerin görev sürelerini doldurup başka illere atanması nedeniyle ilçe merkezinde veda yemeği düzenlendi.

İlçede özel bir lokantada iftar olarak düzenlenen veda yemeğine Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem'in yanı sıra; Belediye Başkanı, Hakim-Savcılar, daire amirleri, memurlar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Arpaçay'a yeni ataması yapılan Jandarma Komutanı Yzb. Emrah Çelik ile ilçede görev yapan askeri personellerin de hazır bulunduğu program duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Arpaçay halkı adına konuşma yapan Kaymakam Erdem; vedaların zor olduğunu ancak bunun içerisinde bulunulan meslek gereği bir zorunluluk olduğunu, memurun da bir kaplumbağa gibi evi sırtında hazır beklediğini ve işin mahiyeti gereği gittikleri yerlerde kalıcı olmadıklarını belirtti. Konuşmasında ilçede görev yapan personelle ilgili anılarını anlatan Erdem, çalışma süresi boyunca görev yapan tüm personelin sorunsuz ve vatandaşla iyi diyaloglar içerisinde hizmet verdiğini ifade ederek yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür etti. Yemekte oldukça duygulandığı gözlenen ve bir konuşma yapan Yzb. Bülent Çırağ; Arpaçay İlçesinde görev yaptığı süre boyunca dostluk ve huzur içerisinde geçirdiği bu güzel günlerin daima hatırında yer edeceğini ifade etti. ÇIRAĞ konuşmasının devamında "Arpaçay halkından görmüş olduğum ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür ederim. Başta bizlere sağlamış olduğu çalışma ortamı ve katkıları için Kaymakamımıza, uyum içerisinde çalıştığım değerli kurum amirlerine ve Arpaçay halkına saygı ve şükranlarımı sunarım. Kapımın ve gönlümün her zaman kendilerine açık olduğunu belirtmek istiyorum.” dedi.

Yemek sonrası Kaymakam Erdem ilçede üstün çalışma azmi ile görev yapmış ve tayini çıkan personellere Teşekkür Belgesi verirken bundan sonraki görev yerlerinde ve özel yaşamlarında kendilerine başarılar diledi. Ayrıca yaptığı hizmetler anısına Yzb. Çırağ'a Kaymakam Faruk Erdem tarafından plaket ve Arpaçay Bakır İşlemeciliği atölyesinde yapılan bakır işleme bir tabak takdim edilirken; Belediye Başkanı tarafından da bir plaket ve İl Müftüsü Mehmet GENÇ tarafından bir tablo hediye edildi. Program sonrası içilen çaylar ve yapılan sohbetlerden sonra gecenin sonunda toplu olarak çektirilen hatıra fotoğraflarıyla program sona erdi. karsmanset.com

dsc_0147.jpg

dsc_0166.jpg

dsc_0190.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler