Arpaçay Kaymakamı Görevine Başladı!

Arpaçay Kaymakamı Görevine Başladı!

Aslen Trabzonlu olan Kaymakam Faruk Erdem 1983 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamlayan Erdem 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

Arpaçay Kaymakamı Görevine Başladı!

Aslen Trabzonlu olan Kaymakam Faruk Erdem 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Erdem 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

2007 yılında kazandığı İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı sonrası Niğde Kaymakam Adayı olarak mülki idare mesleğine başlayan Faruk Erdem sırasıyla Nevşehir Ürgüp Kaymakam Refikliği ve Gökçeada ile Çanakkale’de Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş görevlerinde bulundu. Akabinde 8 ay süreyle Ulukışla Kaymakam vekili olarak çalışan Faruk Erdem, Ankara’da 6 ay İngilizce eğitimi aldıktan sonra; bilgi, görgü, kültür artırmak ve yabancı dil eğitimi almak üzere İngiltere’de Essex Üniversitesi’nde çalışmalarda bulundu. Ayrıca bu süre zarfında Türkiye’nin Avrupa Birliği çalışmalarını yerinde takip etmek maksadıyla Brüksel ve Strazburg’ta incelemelerde bulunan Erdem, Yenilenebilir Enerji Kaynakları konusunda yaptığı tez çalışmasını Ulukışla ilçesinde uyguladı.

95. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu üstün başarılı derece ile bitiren Kaymakamımız Hemşin Kaymakamlığındaki görevinin ardından Arpaçay Kaymakamı olarak ilçemizdeki görevine başladı. Evli olan ERDEM iyi derecede İngilizce biliyor. kha

Önceki ve Sonraki Haberler