Arpaçay Kaymakamlığı Web Sitesi ve Logosu Yenilendi!

Arpaçay Kaymakamlığı Web Sitesi ve Logosu Yenilendi!

Kars Arpaçay Kaymakamlığının web sitesi yenilenerek hizmete girerken, 2013 yılında ise logo değişimine giden Arpaçay Kaymakamlığının logosu yine değişti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

İçişleri Bakanlığınca yayımlanan 30.11.2016 tarih ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararname ile Arpaçay Kaymakamlığı’na atanan Onur Şatıroğlu'nun ilçede çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

İlçeye birçok yatırımların takipçisi olarak hızlandırılma talimatı veren Kaymakam Şatıroğlu, Arpaçay Kaymakamlığının resmi web sitesi olan www.arpacay.gov.tr 'nin de ana yüzünü değiştirerek ilçeye uygun hale getirdi. Sitenin açılışında haberler bölümünü ikinci kısıma bırakan Kaymakam Şatıroğlu, Arpaçay ile özdeşleşen Kuyucuk Gölü, Arpaçay Kazı ve Çıldır Gölünü ön plana çıkarttığı görülüyor. 

Öte yandan dönemin Kaymakamı Faruk Erdem tarafından 2013 yılında yeni logo arayışına giden Arpaçay Kaymakamlığı düzenlenen logo yarışmasının birincisini belirlemek üzere Logo Tespit Komisyonu 24 Ekim 2013 tarihinde toplandı ve yarışmaya müracaat eden 6 adet eseri değerlendirmiş ve yapılan değerlendirme sonucunda Ömer Durak isimli katılımcının eseri 1. olarak seçilmişti. 

Arpaçay Kaymakamı Onur Şatıroğlu yeni web sitesi ile birlikte 2013 yılından bu yana kullanılan logoyu eski logosu ile değiştirmeyi tercih etti.

arpacay-kaymakamligi-web-sitesi-ve-logosu-yenilendi!-(1).jpgarpacay-kaymakamligi-web-sitesi-ve-logosu-yenilendi!-(2).jpgarpacay-kaymakamligi-web-sitesi-ve-logosu-yenilendi!-(3).jpgarpacay-kaymakamligi-web-sitesi-ve-logosu-yenilendi!-(1).png

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler