Arpaçay Kaymakamlığının Köy Ziyaretleri

Arpaçay Kaymakamlığının Köy Ziyaretleri

Kars'ın Arpaçay İlçesi Kaymakamı Faruk Erdem; beraberinde kurum amirleri ile birlikte Telek, Tomarlı, Melik, Taşlıağıl ve Polat Köylerini ziyaret etti.

Arpaçay Kaymakamlığının Köy Ziyaretleri

Kars’ın Arpaçay İlçesi Kaymakamı Faruk Erdem; beraberinde kurum amirleri ile birlikte Telek, Tomarlı, Melik, Taşlıağıl ve Polat Köylerini ziyaret etti.

Günün erken saatlerinde başlayan ziyaretlerde ilk ziyaret Telek Köyüne yapılırken sonrasında sırasıyla Tomarlı, Melik, Taşlıağıl ve Polat Köylerine ziyaretler gerçekleştirildi. Muhtarlar ve vatandaşlarca son derece samimi karşılanan heyet gittikleri yerlerde köylülerle sohbet ederek, kamu kurumlarının yürüttüğü faaliyetlerle ilgili değerlendirmeler yaptılar. Sıcak ve samimi geçen sohbetlerde devlet kurumları olarak köylerine gelinmesinden ve görüşlerinin alınmasından son derece memnun olan Muhtar ve vatandaşlar yapılan ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını ifade ettiler. Gidilen köylerde vatandaşlarla köy konaklarında bir araya gelinirken yürütülen ve ilerleyen zamanlarda hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında vatandaşlar bilgilendirdi. Yapılan ziyaretlerde köylerde bulunan taziye yerleri ziyaret edilerek cenaze sahiplerine verilen taziyelerin ardından ziyaretlerin son uğrak yeri olan Polat Köyü ile gezi bitirildi.

Kaymakam Faruk Erdem; “Köy ziyaretlerini belirli aralıklarla yapıyoruz ve bugün de bazı köylerimizi ziyaret ettik. Kurum amirleriyle köylere gitmemiz hem vatandaşı mutlu ediyor hem de sorunları yerinde görmemiz açısından çok yararlı oluyor. Resmi kurumlar ve vatandaşlar arasındaki iletişimi artırmayı ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında kurumlarımızın da birbirleri ile koordineli bir şekilde çalışmaları için gerekli planlamayı yapıyoruz. Bu anlamda toplantılardan alınan sonuçlar ve vatandaşlarımızın tepkileri oldukça olumlu. Göstermiş oldukları yakınlık ve ilgiden dolayı köy muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler