Arpaçay Söğütlü Köy Konağı ve Taziye Evi Hizmete Açıldı

Arpaçay Söğütlü Köy Konağı ve Taziye Evi Hizmete Açıldı

Kars Arpaçay'a bağlı Söğütlü Köyü, Köy Konağı ve Taziye Evi uzun süren çalışmalar sonrasında hizmete açıldı.

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, İlçe Belediye Başkanı Erçetin Altay, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emrah Çelik, Birlik Müdürü Umut Solmaz, çeşitli kurum amirlerinin katıldığı açılış programına Söğütlülü vatandaşlar kadar çevre köylerden de geniş katılım oldu. 

İstiklal Marşı ve bir dakikalık saygı duruşunun ardından başlayan açılış programında sunulan ikramlar eşliğinde sahne alan yöresel aşıklarımız, seslendirdikleri yöresel ezgi ve değişmelerle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattılar.

Açılışla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder; Uzun ve hummalı çalışmalar sonrasında Söğütlülü vatandaşlarımızın hizmetine sunulan köy konağı ve taziye evinin köylerimizde bulunan okul ve camii gibi ayrım yapılmaksızın tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veren önemli bir hizmet olduğunu belirterek, ilerleyen zamanlarda ihtiyaç duyan diğer köylerimiz içinde bezer çalışmaların olacağını ifade ederken, açılışını yapmış olduğumuz bu köy konağımızın tüm Söğütlülü vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.

arpacay-sogutlu-koy-konagi-ve-taziye-evi-hizmete-acildi-(1).jpgarpacay-sogutlu-koy-konagi-ve-taziye-evi-hizmete-acildi-(2).jpgarpacay-sogutlu-koy-konagi-ve-taziye-evi-hizmete-acildi-(3).jpgarpacay-sogutlu-koy-konagi-ve-taziye-evi-hizmete-acildi-(4).jpgarpacay-sogutlu-koy-konagi-ve-taziye-evi-hizmete-acildi-(5).jpgarpacay-sogutlu-koy-konagi-ve-taziye-evi-hizmete-acildi-(6).jpgarpacay-sogutlu-koy-konagi-ve-taziye-evi-hizmete-acildi-(7).jpgarpacay-sogutlu-koy-konagi-ve-taziye-evi-hizmete-acildi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler