Arpaçay YBO Yıldız Kızlar Futbol'da İl Şampiyonu

Arpaçay YBO Yıldız Kızlar Futbol'da İl Şampiyonu

Arpaçay’da okullarındaki sportif başarılara bir yenisi daha eklendi. Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı Kars’ta yapılan şampiyona da il birinciliğini elde etti.

YBO’lu kızlar, Kars’ı Nisan ayında Iğdır’da yapılacak olan bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Sınırlı imkanlarla antrenman yapan öğrenciler, Kars genelinde imkanları çok daha iyi olan okulları geride bırakarak takdire değer bir şampiyonluk kazandı. Bir yandan derslerine ve sınavlara hazırlanan öğrenciler diğer yandan da Arpaçay’ı müsabakalarda başarıyla temsil ettiler. Ayrıca Koçköy Ortaokulu öğrencileri de il genelinde yapılan yarışmalarda Kros’ta il ikinciliği başarısı ve satrançta da dereceye girme başarısı gösterdiler.

Futbolda ve diğer branşlarda dereceye giren öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Kaymakam Lokman Önder’i ziyaret ederek kupalarını takdim ettiler. Öğrencilerle dersler ve sportif faaliyetler ile ilgili bir süre sohbet eden Önder, öğrencilerin sportif başarılarının kendilerini gururlandırdığını ve Arpaçay’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirti.
Lokman Önder, bölge şampiyonasında ve derslerinde sporculara başarılar diledi. Başarılarından dolayı tüm öğrencileri tebrik eden Önder, öğrencilere başarılarının devamı temennisinde bulundu.

arpacay-ybo-yildiz-kizlar-futbolda-il-sampiyonu-(1).jpgarpacay-ybo-yildiz-kizlar-futbolda-il-sampiyonu-(2).jpgarpacay-ybo-yildiz-kizlar-futbolda-il-sampiyonu-(3).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler