Arpaçay’da 24 Derslikli Okul ve Yurt İnşaatı Devam Ediyor

Arpaçay’da 24 Derslikli Okul ve Yurt İnşaatı Devam Ediyor

Kars’ın Arpaçay İlçesinde 24 derslikli okul ve yurt inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı ve İl Özel İdaresinden teknik personellerle inşaatı devam eden 24 derslikli okul ve yurt binasında incelemelerde bulundu.

Önder ziyaretlerde kendisine eşlik eden uzman personeller ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında detaylı olarak bilgi aldı. İnşaatı tamamlandığı zaman Mihralibey Anadolu İmam Hatip Lisesine tahsis edilmesi planlanan okul, mevcut haliyle yetersiz dersliklerde hizmet veren okulumuzun derslik ve yurt problemini çözmüş olacak.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulanan Önder, “Eğitim öğretim yılına yetiştirilmeye çalışılan inşaat çalışmalarının devam ediyor. İlçe merkezinde eğitim öğretim gören öğrencilerin yaşamış oldukları derslik problemini ve köylerden gelen öğrencilerimiz için yurt problemini büyük oranda ortadan kaldıracak ve İmam Hatip Lisemizin hak ettiği başarıları kazanması için önemli bir projedir. Çalışmalarda emeği geçenleri gayretlerinden dolayı tebrik ederim.” dedi.

arpacay’da-24-derslikli-okul-ve-yurt-insaati-devam-ediyor-(1).jpgarpacay’da-24-derslikli-okul-ve-yurt-insaati-devam-ediyor-(2).jpgarpacay’da-24-derslikli-okul-ve-yurt-insaati-devam-ediyor-(3).jpgarpacay’da-24-derslikli-okul-ve-yurt-insaati-devam-ediyor-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler