Arpaçay´da Başlayan 24 Kasım Coşkusu Kars´ta Sona Erdi

Arpaçay´da Başlayan 24 Kasım Coşkusu Kars´ta Sona Erdi

ün boyu süren kutlama etkinlikleri, sabah erken saatlerde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına konulmasıyla başlayıp İlçe Kaymakamı Faruk Erdem tarafından ilçedeki öğretmenlere Kars'ta yemek verilmesi ile sona erdi.

Arpaçay'da Başlayan 24 Kasım Coşkusu Kars'ta Sona Erdi

Kars'ın Arpaçay İlçesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolu dolu yaşandı. Gün boyu süren kutlama etkinlikleri, sabah erken saatlerde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına konulmasıyla başlayıp İlçe Kaymakamı Faruk Erdem tarafından ilçedeki öğretmenlere Kars'ta yemek verilmesi ile sona erdi.

İlk olarak sabah saatlerinde çelenk koyma merasimi sonrası Arpaçay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda devam eden kutlama programının son bölümünde yıllarını bu kutsal mesleğe vermiş Arpaçay'ın kıdemli ve emektar öğretmenlerinin meslek hikayeleri genç öğretmenlerle paylaşılırken, salonda duygulu anlar yaşandı. Ayrıca emektar öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demirci tarafından hizmet plaketleri takdim edilip, adaylık eğitimlerini tamamlamış öğretmenlerin yemin merasimi yapıldı. Öğlenden sonra ise, köy öğretmenleri bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri Arpaçay'a bağlı Melik Köyü Ortaokuluna sürpriz bir ziyaret yaparak, burada bulunan öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı ve kendilerine çiçek hediye ettiler.

Akşam ise Kars'ta Kaymakam Erdem tarafından Kafkas Üniversitesi Sosyal Tesislerinde Arpaçay'da görev yapan öğretmenlere yönelik yemekli eğlence programı düzenlendi. Belediye Başkanı, Savcılar ve Arpaçay merkez ve köylerde görev yapan öğretmenlerin katıldığı gecede ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demirci tüm öğretmenler adına öğretmenlere vermiş olduğu desteklerden dolayı Kaymakam Faruk Erdem’e kalem seti hediye etti. Kaymakam Erdem ise, gecede bir konuşma yaparak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.  karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler