Arpaçay´da Öğretmenler Toplantısı Yapıldı!

Arpaçay´da Öğretmenler Toplantısı Yapıldı!

Kars Arpaçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 Yılı sene başı ilk Öğretmenler ve Zümre Toplantısını gerçekleştirdi.

Kaymakam Lokman Önder başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, tüm ilçe merkez ve köy öğretmenlerinin katılımı ile Arpaçay Yatılı Bölge Orta Okulu’nda gerçekleşen toplantıda 2014-2015 yılının genel değerlendirilmesi, TEOG ve LYS sonuçları, 2015-2016 öğretim yılı hazırlıkları, hafta sonu açılacak kurslar, öğretmen görevlendirmeleri, yönetmeliklerdeki değişiklikler, öğrenci devamsızlıkları ve alınabilecek tedbirler, eğitim ile ilgili çeşitli konular ve projeler görüşüldü.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Lokman Önder; ilçemize yeni atanan öğretmenlerimize Arpaçay’a hoş geldiniz diyerek, tüm öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutlamasıyla konuşmasına başladı.

Kaymakam Önder, geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızın çağın gereklerine uygun, bilgi ve becerileri kazanmış, yanlışı ve doğruyu ayırt edebilen, topluma yön verebilecek insanlar olarak yetişmelerinde anne babaları kadar öğretmenlerimize de büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti. Kaymakam Önder ayrıca, azim ve sorumluluk isteyen mesleklerinde öğretmenlerimizin de karşılaşabilecekleri zorluklar olduğunu ve bu zorluklarında her daim kapısının kendilerine açık olduğunu ifade etti. Zaman zaman kendisinin de ilçe merkez ve köy okullarına ziyaretler yaparak kendilerini yalnız bırakmayacağını belirten Önder, yeni eğitim ve öğretim döneminde kendilerine başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler