Arpaçay'da Örnek Dayanışma...

Arpaçay'da Örnek Dayanışma...

Kars'ın Arpaçay ilçesi Tepecik Köyü'nde 16 Şubatta çıkan yangınla evleri yanan ve bu yangında 4 yaşındaki çocukları Mustafa Emir'i kaybeden Kurtbaş ailesinin acılarını bir nebze olsun dindirebilmek için kampanya başlatışdı.

Arpaçay'da Örnek Dayanışma...

Kars'ın Arpaçay ilçesi Tepecik Köyü’nde 16 Şubatta çıkan yangınla evleri yanan ve bu yangında 4 yaşındaki çocukları Mustafa Emir’i kaybeden Kurtbaş ailesinin acılarını bir nebze olsun dindirebilmek için kampanya başlatışdı.

Vatandaşların yardımları yanı sıra Arpaçay Kaymakamlığı'nca da resmi kurumlar tarafından yardım kampanyası başlatılmış ve bu kapsamda yardım çalışmalarını yürütmek için ilçe Müftülüğü görevlendirilmişti. Bu kapsamda Ziraat Bankasında açılan nakdi yardım hesabında toplanan paralar ile aileye ulaştırılmak üzere toplanan ayni yardımlar bugün acılı aileye ulaştırıldı.

Arpaçay ilçesinde resmi kurumlarda çalışan personeller arasında toplanan nakdi yardımlar ile gıda, giyecek ve ev eşyası gibi ayni yardımlardan oluşan yardım paketi Arpaçay Kaymakamlığı'nca görevlendirilen ve İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Semra Çelik Bulut ve İlçe Sağlık Grup Başkanı Sinem Aslan'dan oluşan komisyon marifetiyle köye gidilerek aileye elden teslim edildi.

Arpaçay Kaymakamlığı'nca; ailenin yaşadığı evlat acısının yanı sıra evleri ve tüm eşyaları çıkan yangında yanan Kurtbaş ailesinin yaşadığı zor günlerde, komşuluk hukuku ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek yardımda bulunan tüm vatandaşlara teşekkür edilirken, Arpaçay Kaymakamlığı'nca açılan fotoğraf yarışmasından kazandığı ödülü de almayarak olduğu gibi aileye bağışlayan Arpaçay Hakimi Atakan Gençbüyür'e de duyarlı davranışından ötürü tebrik ederiz. ifadelerine yer verildi.

2.20140325143825..gif3.20140325143905..gif

Önceki ve Sonraki Haberler