Arpaçay'da Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Yapıldı

Arpaçay'da Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Yapıldı

Arpaçay merkez ve köy okullarının katılımı ile gerçekleşen 8. Sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı.

Kaymakam Lokman Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı ve Okul Müdürlerinin katılımı ile Yatılı Bölge Ortaokulu Salonu’nda yapılan bilgi yarışmasında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96.Yılı kutlamaları kapsamında yapılan 8. sınıflar arası bilgi yarışmasına Arpaçay’da bulunan 10 ortaokulunun tamamı katıldı. Çekişmeli geçen yarışmada Gülyüzü Şehit Alpaslan Kaya Ortaokulu ve Değirmenköprü İsmet Kaya Ortaokulu öğrencileri soruların tamamını bilerek yarışmayı 210 puanla tamamladı. Her iki okulun yarışmayı aynı puanla tamamlamaları üzerine yedek sorularla yarışmaya devam edildi. 5. yedek soru sonucunda Gülyüzü Şehit Alpaslan Kaya Ortaokulu öğrencilerinin soruyu doğru cevaplamaları üzerine birinciliği elde ettiler.

Değirmenköprü İsmet Kaya Ortaokulu öğrencileri de ikinciliği elde ederek yarışmayı 200 puanla tamamlayan 3 Kasım Yatılı Bölge Ortaokulu üçüncülüğü elde etti.

Öte yandan Arpaçay’da düzenlenen Bilgi Yarışmasına katılan tüm öğrencileri Kaymakam Lokman Önder tebrik ederek başarılarından dolayı kutladı.

arpacayda-ortaokullar-arasi-bilgi-yarismasi-yapildi-(1).jpgarpacayda-ortaokullar-arasi-bilgi-yarismasi-yapildi-(2).jpgarpacayda-ortaokullar-arasi-bilgi-yarismasi-yapildi-(3).jpgarpacayda-ortaokullar-arasi-bilgi-yarismasi-yapildi-(4).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler