Arpaçay'da Tadilat Çalışmaları!

Arpaçay'da Tadilat Çalışmaları!

Kars Arpaçay Kaymakamlığı tarafından köy okullarında başlatılan bakım onarım ve tadilat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İlçeye bağlı Küçükçatma, Meydancık ve Akçakale köylerinde bulunan okullarda köy okulların iyileştirilmesi çalışması sürüyor. Öncelikli ihtiyaçlarına yönelik olarak başlatılan çalışmalarda okulların bahçe düzenlemeleri parke taşı döşenmesi, öğrenci ve öğretmen tuvaletlerinin yenilenmesi, okulda bulunan kapı ve pencerelerin değişimi, okul içerisinde zemin yapısının yenilenmesi gibi pek çok eksikliğin giderildiği çalışmaların sonunda öğrenciler daha sağlıklı ve yaşanabilir ortamlarda eğitim görmenin rahatlığını yaşayacaklar.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulunan Kaymakam Lokman Önder; Köy “okullarımızın ihtiyaçlarını biraz olsun karşılamak ve öğrencilerimize daha yaşanabilir ortamlarda eğitim öğretim imkanı sunabilmek amacıyla başlatılan çalışmalarla okullarımızın öncelikli eksiklerinin giderildiğini” belirterek, yapılacak olan çalışmaların ilerleyen zamanlarda da devam edileceğini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler