Arpaçay’da yetkililerin umursamazlığı!

Arpaçay’da yetkililerin umursamazlığı!

Kars’ın Arpaçay İlçesinde yetkililerin Atatürk Anıtına olan ilgisizliği vatandaşları çileden çıkarttı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Özellikle yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında protokol üyeleri çelenk koyarak saygı duruşu ve İstiklal Marşını okuyacakları Atatürk Anıtı, adeta zamana direniyor.

Kars dere içi mevkiinde Albay Lake Köprüsü olarak bilinen Tarihi Taş Köprü – 2’nin köprü babaları olarak bilinen 4 taşından 2’sinin geçmişte götürülerek önüne konulduğu Arpaçay Atatürk Anıtı, bakımsızlıktan ve ilgisizlikten çevre taşları ve ateş meşalesi kırık, çevre temizliği eksik vaziyette bulunuyor. Anıtın içerisinde çöp yığınlarının yanı sıra hayvan kemiklerinin de atıldığı gözlendi.

Atatürk Anıtın yetkililer tarafından biran önce bakımının yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Arpaçay ilçemizde gördüğünüz gibi, çevre temizliği yok. Artık birileri el atsın yarın tören var herkes Atatürk Anıtı önüne gelecek ve saygı duruşunda bulunacak. Acaba bu çevre düzeni olmayan ve her tarafı dökülmüş yıllardır boyası bile yenilenmeyen Atatürk Anıtı önünde ne düşünecekler bilemiyoruz. Umarız yarın Arpaçay için yeni bir başlangıç olur.” dediler.

Vatandaşlar ayrıca, Atatürk Anıtının biran evvel yetkili ve ilgili kurumların girişimleriyle yenilenip düzenlemesinin yapılmasını talep ettiler.

arpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(1).jpgarpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(2).jpgarpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(3).jpgarpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(4).jpgarpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(5).jpgarpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(6).jpgarpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(7).jpgarpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(8).jpgarpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(9).jpgarpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(10).jpgarpacay’da-yetkililerin-umursamazligi!-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler