Arpaçay’ın fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü

Arpaçay’ın fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve tüm geliri Kars'ta yaşayan kimsesiz çocuklar yararına kullanılacak olan fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü.

Arpaçay’ın fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve tüm geliri Kars’ta yaşayan kimsesiz çocuklar yararına kullanılacak olan fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü.

Kars merkez Halk Eğitim Merkezi sergi salonunda açılan sergiyi Arpaçay Halk Eğitim Merkezi’nde verilen Fotoğrafçılık kursunda fotoğrafçılık eğitimi alan kursiyerler açtı. Kaymakamlığın desteğiyle açılan sergide fotoğrafçılık kursunda çekilen fotoğrafların yer aldığı 30 fotoğraf sergilendi. Kaymakam Faruk Erdem, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay, Belediye Başkanı Erçetin Altay, protokol üyeleri, fotoğraf severler ile vatandaşların katılımıyla dün açılışı yapılan sergi büyük beğeni topladı.

Kaymakam Faruk Erdem 3 adet fotoğraf alarak ilk katkıyı sunarken protokol üyeleri de fotoğraf satın aldılar. Kars, Arpaçay ve çevredeki yerlere ait 30 fotoğrafın yer aldığı sergi bugün akşam son bulacak.

Sergiyi dün ve bugün yüzlerce vatandaş gezdi ve bir çok resim satıldı. Sergiyi gezenler Arpaçay fotoğraf kursundaki fotoğrafçılara ve Kaymakam Erdem’e bu anlamlı sergiyi düzenledikleri için teşekkür ettiler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler