Arslan, Yanan Evi Ziyaret Etti!

Arslan, Yanan Evi Ziyaret Etti!

Evleri yanan aileyi ziyaret eden Milletvekili Ahmet Arslan, mağdur aileyi teselli ederek ölen vatandaşa Allah'tan rahmet diledi.

Arslan, Yanan Evi Ziyaret Etti!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, AK Parti il genel meclis üyesi Mehmet Demir ve ilçe teşkilatıyla beraber geçtiğimiz günlerde Şahindere mahallesinde çıkan yangında evleri yanarak kullanılmaz hale gelen ve Özkan Bora’nın ölümüne sebep olan evi ziyaret etti.

Şahindere Mahallesi'nde ikamet eden Bora ailesinin evi, geçtiğimiz günlerde elektrik kaçağından olduğu belirtilen bir nedenden dolayı çıkan yangın sonrasında kullanılmaz hale gelmiş ve ev sahibi Özkan Bora hayatını kaybetmişti.

Evleri yanan aileyi ziyaret eden Milletvekili Ahmet Arslan, mağdur aileyi teselli ederek ölen vatandaşa Allah’tan rahmet diledi. Arslan, gidenlerin geri gelmeyeceği yaşanan bu mağduriyet karşısında ailenin durumları ele alınarak devletin imkanlarıyla gereken desteği sağlayacaklarını söyledi. Arslan, Devlet olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyleyerek, “Bu ailemizin talihsiz bir durum sonucu evleri ve eşyaları tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmiş yangın esnasında Özkan Bora isimli vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Kendisine Yüce ALLAH’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Biz sosyal devlet olarak, her zaman vatandaşa hizmeti amaçlıyoruz. Konuya ilişkin ailenin durumuyla ilgili elimizden gelen yardımlarda bulunacağız ” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler