Arslan, bugün 17.00’de Ülke TV’de!

Arslan, bugün 17.00’de Ülke TV’de!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, ÜLKE TV 'de bu akşam (Pazar), 17.00'da, hemşehrimiz Seyfullah Türksoy 'un yapımcılığını üstlendiği, Neslihan Maltepe'nin sunduğu 'Yörünge' programının özel konuğu olacak.

Arslan, bugün 17.00’de Ülke TV’de!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, ÜLKE TV ‘de bu akşam (Pazar), 17.00’da, hemşehrimiz Seyfullah Türksoy ‘un yapımcılığını üstlendiği, Neslihan Maltepe’nin sunduğu ‘Yörünge’ programının özel konuğu olacak.

Kars ve Kars’ta yapılan yatırım ve hizmetlerden derlenen görüntüler eşliğinde yayınlanacak olan program, yaklaşık bir saat sürecek.

Programda, Kars’ın tarihi ve turistik yerleri, ulaştırma, sağlık, barajlar, tarım, hayvancılık ve diğer alanlarda yapılanlar ile Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi, lojistik Merkezi, TANAP ve benzeri projelerin Kars ve ülkemiz için önemi, ÜLKE TV ekranlarına getirilecek.

Ayrıca, Kars’ın bugünü ve yarınının yanı sıra, Ülkemizin geleceğinin konuşulacağı programın bir özelliği de, sohbet anında konuşulacak konunun görüntülerinin eş zamanlı  olarak ekrana yansıtılması olacak. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler