Arslan engelli vatandaşı unutmadı

Arslan engelli vatandaşı unutmadı

"Hayatı paylaşmak için engel yok" şiarını kendisine destur edinen 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman'da ihtiyaç sahibi bir engelli vatandaşa akülü araç hediye etti.

Volkan KARABAĞ

Arslan'ın hediyeleri AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Nuri Turan ve yönetimi tarafından engelli vatandaşların evleri ziyaret edilerek teslim edildi.

AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Nuri Turan yaptığı açıklamada, "Bütün ülkenin ulaşım sorunu, haberleşme sıkıntısı, altyapı düzeni derken bürokrasiye adanmış bir hayata sahip olan Sayın Bakanımız Ahmet Arslan, tüm bunların dışında yine gönülleri fethetmeye devam ediyor. Bakanımız engelli vatandaşlarımızı sadece "Dünya Engelliler Haftasında" değil her gün hatırlıyor. İlçemizde birçok engelliye yardım eli uzatan Bakanımız bugün bir engelli kardeşimize daha engelli aracı temin etti. Kağızman İlçemize bağlı Böcüklü Köyünde bulunan kardeşimize ihtiyaç duyduğu aracı vakit kaybetmeden ulaştırdık. Ayrıca Bakanımız engelli kardeşimizle telekonferans yoluyla hasbihal etti ve sorunlarını bizzat dinledi. Bakanımız sayesinde Kağızman'ın neresinde bir yardım istense biz orada olmaya devam edeceğiz.  Ne mutlu bizlere ki Sayın Bakanımız sayesinde böyle bir hayra vesile olmuş bulunduk. Tüm hayatı boyunca engelli vatandaşlarımızın sorunlarıyla hiçbir ayrım gözetmeksizin ilgilenen Sayın Bakanımız Ahmet Arslan'a şahsım, ilçe teşkilatımız ve Kağızman Halkı adına teşekkür ederim.” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler