Arslan: İstikrar ve İktidar İçin AK Parti

Arslan: İstikrar ve İktidar İçin AK Parti

AHMET ARSLAN: DÜNYANIN İSTİKRARI İÇİN, MAZLUMLARIN, MAĞDURLARIN UMUDUNUN DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜÇLÜ AK PARTİ’YE DESTEĞİNİZİ İSTİYORUZ

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, merkeze bağlı Ağdeve, Akbaba ve Esenyazı köylerini ziyaretinde yaptığı konuşmalarda, “İstikrar ve iktidar için AK Parti” mesajını tekrarladı.

Arslan, “Bu ülkeyi öyle gelişigüzel, başıboş, başkalarına bırakamayız. Biz bu ülkeye sahip çıkacağız. Sandığın iradesine göre inşallah 1 Kasım’dan sonra güçlü bir şekilde istikrarın devamı için, iktidarın devam için, ülkedeki huzurun devamı için, etrafımızda olan ateş çemberindeki Suriye, Irak, Lübnan, Libya gibi olmamak için tek başına iktidar, istikrar ve ülkenin geleceğini 2023’e, 2053’e, 2073’e taşımak için çalışacağız, çalışmaya devam edeceğiz:” diye konuştu.

Arslan daha sonra şunları söyledi:

“İnşallah başbakanımızla, cumhurbaşkanımızla ülkemizi 2023 hedeflerine, 2053 hedeflerine, 2071 hedeflerine daha güçlü götüreceğiz. Güçlü götürmek zorundayız çünkü dünyadaki ateş çemberini ancak güçlü bir Türkiye söndürebilir. 2 milyon Suriyeliye, kucak açarak Türkiye’de ancak bu iktidar sahip çıkabilir. Çünkü başkalarının ne söylediklerini gördük. ‘Onları ülke dışına çıkaralım, onları Türkiye’ye almayalım, bize ne’ dediler. Sonra ne oldu? Bir süre önce 2.5 yaşında bir yavrucak ne zaman ki cansız bedeniyle kıyıya vurdu, ne zamanki insanlar onun fotoğrafını gördü sanki insanlığı o zaman hatırladılar. Elbette ki o çocuk da insanlığı hatırlamak durumundayız ama 2 milyon insanı Türkiye’ye kabul ederken, 2 milyon insanı barındırırken de insanlığı unutmamak lazım. Kim gibi? Recep Tayip Erdoğan gibi. Kim gibi? Ahmet Davutoğlu gibi. Kim gibi? AK Parti iktidarı gibi, AK Parti düşüncesi gibi. Dolayısıyla bundan sonra da etrafımızdaki ateşi söndürmek ve onlara açılan kucak olabilmemiz için daha güçlü olmamız lazım. Dünden daha güçlü olmamız lazım. Elbette ki yatırımları getirmeye devam edeceğiz, elbette ki güçlü AK Parti’den Kars’a gelecek yatırımlardan daha güçlü pay almaya devam edeceğiz. Ama tekrar söylüyorum; dünyanın istikrarı için, mazlumların, mağdurların umudunun devam edebilmesi için her zamankinden daha güçlü AK Parti’ye desteğinizi istiyoruz.”

kha

Önceki ve Sonraki Haberler