Arslan: Kars, Kafkasların tarım hayvancılık şehridir

Arslan: Kars, Kafkasların tarım hayvancılık şehridir

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, geçtiğimiz günlerde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde düzenlenen damızlık boğa dağıtımı ve yeni araçların hizmete sokuluşu töreninde yaptığı konuşmada, Kars'ın Kafkasların ve bu bölgenin tarım hayvancılık ş

Arslan: Kars, Kafkasların tarım hayvancılık şehridir

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, geçtiğimiz günlerde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde düzenlenen damızlık boğa dağıtımı ve yeni araçların hizmete sokuluşu töreninde yaptığı konuşmada, Kars’ın Kafkasların ve bu bölgenin tarım hayvancılık şehri olduğunu söyledi.

Arslan, Kars’ın, bölgenin bu anlamda baş şehri olmasını, üssü olmasını arzu ettiklerini de belirterek, “Sayın başbakanımız gerçekten grup toplantısında Kars’ın tarım ve hayvancılık anlamında bu bölgenin üssü haline gelmesi konusunda her türlü desteği ve destekleri bu günden sonra da arttırarak vereceğini ifade etti. Tabi bizde Yunus hocamla birlikte, buradaki teşkilatlarımız ve arkadaşlarımız ile birlikte aldığımız sorumluluğun bilinciyle Ankara’da hangi kapıyı aşındırmamız gerekiyorsa aşındırıyoruz, aşındırmaya devam ediyoruz. Çünkü ilimize, insanımıza daha iyi hizmet edebilelim istiyoruz. O yüzden her şey bir cümlede saklıdır. Bizim üzerimize ne düşerse bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sizler adına koşturmaya, sizlerin ayağına hizmetler getirmeye devam edeceğiz. İnşallah sizlerin hizmetlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Bu anlamda sayın valim başta olmak üzere bu işlere katkı koyan herkese teşekkür ediyorum, sizler içinde hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler