Arslan, Kılıç ve Öksüz, Kars Vadisi çalışmalarını yerinde gördü

Arslan, Kılıç ve Öksüz, Kars Vadisi çalışmalarını yerinde gördü

22 Ağustos 2019 tarihinde ihalesi yapılarak işe başlanan Kars Vadisi Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.

Kars Kalesi altında hayata geçirilen proje de yürütülen çalışmaları yerinde gören Vali Türker Öksüz, 65. dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın ve İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, ilgili firma yetkilisinde bilgi aldı.

Kars Kalesi ve çevresini cazibe merkezi haline getirecek, vatandaşlara, yerli ve yabancı turistlerin hizmet verecek olan Kars Vadisi Projesi bin 800 metrekare kapalı alana sahip olacak. İçerisinde kaşar, bal, gibi yöresel ürünleri satılacağı 8 dükkan, 1 adet ile 1 lokanta yapılarak vatandaşların hizmetine açılacak.

Kars Vadisi Projesi tamamlandığında kentin önemli bir eksiği de giderilmiş olacak.

Arslan ve Kılıç daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayımlanan kararname ile Polis Başmüfettişliği görevinden Kars İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Yavuz Sağdıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

arslan,-kilic-ve-oksuz,-kars-vadisi-calismalarini-yerinde-gordu-(1).jpgarslan,-kilic-ve-oksuz,-kars-vadisi-calismalarini-yerinde-gordu-(2).jpgarslan,-kilic-ve-oksuz,-kars-vadisi-calismalarini-yerinde-gordu-(4).jpgarslan,-kilic-ve-oksuz,-kars-vadisi-calismalarini-yerinde-gordu-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler