Arslan, Kılıç ve Öksüz, Kars’a yatırım için mekik dokuyorlar

Arslan, Kılıç ve Öksüz, Kars’a yatırım için mekik dokuyorlar

Arslan, Kılıç ve Öksüz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’a yapımı devam eden ve planlanmış olan yatırımlarla ilgili Kars Valisi Türker Öksüz ile birlikte Kars heyeti olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret ettiklerini bildirdiler.

Arslan, Kılıç ve Öksüz yapmış oldukları ziyarette, Kars’ta özellikle doğalgaz altyapısının ilçelere kadar genişletilmesi konusundaki taleplerini yinelediklerini dile getirdiler. Ayrıca, Selim ilçesinde doğalgaz kullanımına geçilmesinden dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade ettiklerini söylediler.

Kağızman ilçesinde yapımı devam eden doğalgaz çalışmalarının hızlandırılması ve Kars merkez ve ilçelerdeki projeler için destek istediklerini belirten Arslan, Kılıç ve Öksüz, “Faydalı bir görüşmek gerçekleştirdik. Yakın ilgileri ve destekleri için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e Kars halkı adına çok teşekkür ediyoruz” dediler. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler