Arslan, Okulunu Unutmadı

Arslan, Okulunu Unutmadı

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, mezun olduğu Kağızman 1 Ekim İlköğretim Okulu'nun bahçesine parke ve bordür taşı döşetti. Arslan, eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekerek, hükümet olarak eğitim ve öğretime olan desteklerinin devam ettiğini söyl

 

Kağızman 1 Ekim İlköğretim Okulu’ndan mezun olan Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Kağızman 1 Ekim İlköğretim Okulu benim yıllar önce mezun olduğum ve ilçemizin önemli okullarından birisidir. Kağızman’daki bütün okullarımız çok önemli bu okullarımızdan mezun olanlar şimdi görev yapan üst düzey bürokratlar yetiştirmiştir. 1 Ekim İlk Öğretim Okulu aynı zamanda başarılı eleman yetiştiren okullarımızdan biri ve bu okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz bugün aktif olarak birçok sektöründe hizmet veriyor. Gelecek kuşaklara hizmet verecek olan öğrencilerimizin daha nezih ve daha güzel bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak için destek oluyoruz. Mezun olduğum 1 Ekim İlköğretim Okul bahçesinde parke döşeme ve bordür çalışması yaptık. Kağızman İlçemizde bulunan tüm eğitim kurumlarımıza imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya, destek olmaya çalışıyoruz. Eğitim yuvalarımızın okul bahçelerinde parke döşeme çalışması, bahçe düzenleme çalışması, okul etrafında düzenleme çalışması, okullarımızın boyanması gibi birçok konuda okullarımıza destek oluyoruz. İlçemiz öğrencilerini eğitim ve öğretimde daha başarılı seviyelere ulaştırmak için destek olmaya da devam edeceğiz.” dedi.
 
Kağızman 1 Ekim İlköğretim Okulu Müdürü Erol Aras da, “Okulumuz yıllarca yağmur çamur eşliğinde çocuklarımız eğitimine zorlukla devam ediyorlardı. Şimdi parke taşı sayesinde okulumuz tertemiz oldu. Çevre düzenlenmesi sayesinde okulumuz pırıl pırıl oldu. Okul yönetimi olarak sayın vekilimize bu yardımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
 
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler