Arslan, Seçim Bürosundan Kars'a Seslendi!

Arslan, Seçim Bürosundan Kars'a Seslendi!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, yaklaşan seçimlerde kazananın Kars'a olacağını belirtti.

Arslan, Seçim Bürosundan Kars'a Seslendi! ii


AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, yaklaşan seçimlerde kazananın Kars’a olacağını belirtti. 


Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a gelen milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı olan mevcut Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile birlikte seçim bürosunda Karslılara seslendi. Milletvekili Arslan, Ankara’da gece gündüz Kars için çalıştıklarını kaydetti.


AK Parti seçim bürosunda konuşan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, milletvekillerinin ve il teşkilatlarının destekleriyle 2014 seçimlerinde kazananın Kars olacağını söyledi. Bozkuş, “Kars’ta çok önemli projeleri hayata geçirdik. Kars her anlamıyla büyüdü. Gelişti ve merkezi hükümetin desteğiyle önünü açtı. Bundan sonra da Karslılara kenetlenmek, bir olmak ve güçlünün yanında yer almak yakışır” dedi.


Milletvekili Arslan, “Seçim süreci resmen başladı. Ancak biliniz ki 24 saat işimiz gücümüz Kars, işimiz gücümüz Kars’ın daha iyi olması ve inşallah sayın başkanımızla Kars’ta yeni dönemle birlikte sizlerinde desteğiyle daha çok hizmetleri getirmek. Ancak AK Parti’de çalışmalar sadece seçimlere 1-2 ay kala yapılmaz. Biliyorsunuz bizde bir seçim bitse dahi ertesi gün sanki seçim varmış gibi hep çalışılır. Hep insanımızla hasbihal edilir. Nabız tutulur. Beklentileri alınır. O yüzden biz başkanımızla birlikte sanki ilçe belediye başkan adaylarımızda belirlenmiş gibi sanki il genel meclisi ve belediye meclisi adaylarımız belirlenmiş gibi çalışmalara devam ediyoruz” diye konuştu.


AK Parti farkı biz çok fark etmeyebiliriz Kars’ta neden? Çünkü değişiklikleri gün gün yaşadığımız için fark etmiyoruz diyen Arslan, “Şunu çok iyi biliniz ki Kars’ta olmayıp, Türkiye’nin her hangi bir yerinde olan hemşehrilerimiz Kars’ta çok şeyin değiştiğini bizlere söylüyorlar. Ancak batıya rağmen hale yapılması gereken işler var. Biz bu yapılması gereken işleri, gerek belediye hizmetleri olarak, gerek merkezi hükümetin yapması gereken işler olarak, sanki ben bir belediye başkanı adayı gibi, sanki Yunus hocam bir belediye başkanı adayıymış gibi, sanki teşkilatımızdan herkes belediye başkanı adayı gibi hep beraber başarı için ortak hareket ediyoruz. Ortak çalışıyoruz. Ve inşallah ilimizin daha çok gelişmesi adına ilçelerimizin daha çok gelişmesi adına gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bugün projelerden bahsetmeyeceğiz. İnşallah bu 2,5 aylık periyotta ilimizde, ilçelerimizde başladığımız devam eden ve bundan sonra yapacağımız projelerimiz ne bunların hepsini tek tek sizlerle hem paylaşacağız. Hem projeleri ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.


Daha sonra partililerle ve seçmenler bir araya gelen milletvekili Ahmet Arslan ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, seçimde Karslılara önemli görevler düştüğüne dikkat çektiler. Kars’ın her anlamda önünün açıldığının ifade edildiği sobette Kars’ta merkezi hükümetin ve belediyenin yatırım ve projeleri tek tek anlatıldı.


AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan’ın seçim bürosunu ziyaretine Belediye Başkanı nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şakir Yurdakoş, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Parti Yönetim Kurulu üyeleri Şahin Aydın, Ali Karadeniz, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, Kızılay Şube Başkanı Necati Dallı ve çok sayıda partili de eşlik etti.

3.20140120111739..gif4.20140120111750..gif5.20140120111758..gif6.20140120111807..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler