Arslan ve Kılıç, Bakan Özer’i Kars’a davet etti!

Arslan ve Kılıç, Bakan Özer’i Kars’a davet etti!

Arslan ve Kılıç, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret ederek, Kars’a davet ettiler.

Volkan KARABAĞ

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta eğitim alanında yapılmakta olan ve planlanan hizmetlerle ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret ettiklerini ve Kars’a davet ettiklerini bildirdiler.

Arslan ve Kılıç yaptıkları açıklamada, “Bakanımıza yaptığımız ziyarette; Kars ve ilçelerimizde devam eden yeni yatırımlar ile güçlendirilen ve yeniden yapılmasına karar verilen okullar, pansiyonlar, atölyeler, spor tesisleri, öğretmen konutları ve öğretmenevleri için, ülkemiz genelinde yaptıkları ve ilimizde de önemli bir ihtiyacı gideren; kütüphanesiz okul kalmaması için yaptıkları kütüphaneler ve kütüphanelere gönderdikleri kitaplar ile sınavlara hazırlanan sekizinci ve onikinci sınıf öğrencilerimize gönderdikleri yardımcı kaynak kitaplar için teşekkürlerimizi ilettik” dediler.         

Ayrıca, yeni okul, pansiyon ve spor salonu talepleri ile ihtiyaç duyulan branşlardaki öğretmen ataması konusunda da destek vereceklerini ifade eden Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’i Kars’a davetlerini yinelediklerini belirten Arslan ve Kılıç, Kars’ta eğitim alanında yapılanlar ve planlananları değerlendirerek, atılacak adımları kararlaştıracakları toplantılar için Haziran ayı içerisinde Kars’a geleceğini ifade eden Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e ilgileri ve misafirperverlikleri için hemşerilerimiz adına teşekkür ettiklerini söylediler.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler