Arslan ve Kılıç: "OSB’ye 240 dönüm yeni arazi devredildi"

Arslan ve Kılıç: "OSB’ye 240 dönüm yeni arazi devredildi"

Arslan ve Kılıç, 240 dönümlük yeni hazine arazisinin Kars 2. OSB’ye bedelsiz devrinin sağlandığını söylediler.

Volkan KARABAĞ

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Milli Emlak Genel Müdürü ile yürüttükleri yoğun temaslar neticesinde 240 dönümlük yeni hazine arazisinin Kars 2. OSB’ye bedelsiz devrinin sağlandığını bildirdiler.

Kars’ta sanayi yatırımının önünü açacak olan bu kazanımın 6. Bölge avantajından yararlanmak isteyen ve çok sayıda talebin oluşmaya başladığı bu dönemde şehrimizde yatırım yapmak isteyen ve istihdam oluşturmak isteyen sanayici ve iş adamlarımız için büyük bir fırsat oluşturacağını belirten Arslan ve Kılıç, “Bizim zaten en büyük isteğimiz, şehrimize yatırımın yapılması, üretim alanlarının oluşturulması ve iş bekleyen pek çok gencimizin talebinin karşılanmasıdır. Hayırlı uğurlu olsun” dediler. 

Arslan ve Kılıç, Kars’ın gelişimi ve istihdam açısından çok önem arz eden 2. OSB’ye 240 dönümlük bedelsiz arazinin devrinde, himayelerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, yakın ilgileri ve destekleri için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ve Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’a Karslılar adına teşekkürü borç bildiklerini söylediler.  

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler