Arslan ve Kılıç, Ulaştırma Bakanıyla önemli projeleri görüştü

Arslan ve Kılıç, Ulaştırma Bakanıyla önemli projeleri görüştü

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof.Dr. Yunus Kılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Kars’ın önemli projelerini görüştü.

Kars Milletvekili, 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta devam eden ve yapımı planlanan projelerle ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştüklerini bildirdiler.

AK Parti hükümetleriyle Kars’ta devam eden kalkınmanın ivme kazanarak kararlılıkla sürmesi bakımından devam eden projeleri yakından takip etiklerini, yeni ve planlanan projelerin hayata geçmesi için de bakanlıklar nezdinde mütemadiyen görüşmelerde ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Arslan ve Kılıç, bu cümleden olmak üzere Kars’ta yapımı devam eden ve planlanan projeler hususunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yaptıkları görüşmede, Lojistik Merkezinin ikinci etabının hızlandırılması, Karakurt- Sarıkamış yolunun devam eden viyadüklerinin bir an önce bitirilmesi, devam eden projelerin hız kazanması ve Doğu Ekspresinin seferlere başlamasının planlanması ileKars-Iğdır-Nahcivan-Azerbaycan karayolu ve demiryolu projelerikonularını dile getirdiklerini belirttiler.

Takip ettikleri projelerin yerel, bölgesel ve kıtalararası bir etkiye sahip olduğunu ve özellikle tarım ve hayvancılık sektörü, sanayi sektörü ile turizm sektörü açısından büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Arslan ve Kılıç, “Yakın ilgilerinden ve Akyaka bölgesel tren seferlerinin başlamasından dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Adil Karaismailoğluna teşekkür ediyoruz” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler