Arslan ve Kılıç’ın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı

Arslan ve Kılıç’ın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç'ın yayınladığı mesaj şöyle:

“Gayretli ve emektar gazete çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü” nü yürekten kutluyoruz. Çalışan gazeteciler, toplumun duyarlılıklarını nazara almak suretiyle, halkımızı en kısa sürede, en doğru şekilde bilgilendirmek üzere, gayretle çalışmakta ve büyük bir emek harcamaktadırlar.

Daima toplumun içinde, halkın talep ve hassasiyetlerinin farkında ve cereyan eden hadiseleri takip edip haberdar eden gazeteciler, birlik ve beraberliğin güçlenmesinde de önemli bir yere sahiptirler. Çalışan gazetecilerin, toplum için önem arz eden hususlarda kamuoyu oluşturulması yönüyle de rolleri büyüktür. Özellikle yerelde demokratik kültürün yerleşmesi ve bu hususta farkındalığın oluşmasında çalışan gazetecilerimizin değerli katkısı yadsınamaz.

Tarafsız ve bağımsız bir şekilde görevlerini fedakârca yapan ve halkımızın duygularına tercüman olan çalışan gazetecilerimizin, daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için hepimize görevler düşmektedir.

Fedakâr ve emektar çalışan gazetecilerimizin her zaman yanında ve destekçileriyiz. Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz gazeteci kardeşlerimizin bu güne kadar ortaya koydukları gayretli ve başarılı çalışmalarının devamını yürekten diliyoruz.

Toplum için önemli bir işleve sahip olan güzide basınımızın kıymetli çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü” nü tekrar tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyoruz. Selam ve saygılarımızla.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler