Arslan ve Kılıç'ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Arslan ve Kılıç'ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Arslan ve Kılıç, yayımladıkları ortak mesajda, "Fert ve toplum olarak sıhhat ve afiyet içinde bir yaşama sahip olmamızda, çok kıymetli ve kutsal bir görevi, büyük sorumluluklar üstlenerek yerine getiren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz." dedi.

Arslan ve Kılıç'ın mesajı şöyle:

"İnsanoğlunun sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi, sağlığı bozulduğunda tekrar sağlığına kavuşabilmesi, hastalığın teşhis ve tedavisi gibi çok önemli hususları ihtiva eden Tıp, fertlerin ve toplumların hayatlarını sıhhat ve afiyet içinde mutlu ve müreffeh bir şekilde devam ettirebilmeleri bakımından her an ihtiyaç duyulan hayati önemde bir bilim dalıdır.

“Halka hizmet Hakka hizmettir” anlayışına sahip olan AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte, hekimlerimizin görevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri için her türlü imkân ve kabiliyetler seferber edilmiştir. Gelinen noktada artık, milletimiz sağlık alanında özlem içinde beklediği hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Türkiye, sağlıkta devrim niteliğindeki değişim ve dönüşümlerle bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna yükselmiştir. Bu gün Sayın Cumhurbaşkanımızın “hayalimdi” dediği şehir hastaneleri bütün görkemiyle, büyük kapasiteleriyle, her türlü modern donanım ve imkânlarıyla milletimizin hizmetine girmektedir. Sağlık alanında yapılanlar ve yapılmakta olanlar AK Parti hükümetlerinin insan sağlığına verdiği önemi çok açık bir biçimde ortaya koymaktadır. Artık Türkiye sağlık alanında marka konumuna ulaşmıştır. Bütün bunlar bir anlayış ve halkın değerini kavrayış meselesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, insanoğlunun sağlıklı bir yaşama sahip olması için zaman mefhumunu gözetmeden büyük bir özveriyle kutsal mesleklerini icra eden kıymetli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tekrar can-ı gönülden tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan başarılı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. Selam ve saygılarımızla."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler