Arslan ve Kılıç’tan 10 Kasım mesajı

Arslan ve Kılıç’tan 10 Kasım mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın yayınladığı mesaj şöyle:

“İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıldönümünde saygıyla ve rahmetle yâd ediyoruz.

Büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” demiş ve en büyük eseri olarak ifade ettiği Türkiye Cumhuriyetini bizlere ve gelecek nesillere emanet etmiştir.

Bizlere emanet edilen Cumhuriyeti büyüterek kalkındırmaya büyük bir azim ve kararlılıkla devam etmekteyiz. Milletimizin refah seviyesini arttırmakta ve milletten aldığımız güçle ülkemizin gücüne güç katarak elde ettiğimiz başarılarla 2023 hedeflerimiz istikametinde ilerlemekteyiz. Artık bütün dünyanın gıpta ile baktığı Türkiye, sahip olduğu özgüvenle bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tekrar Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 83. Sene-i devriyesinde saygıyla ve rahmetle yâd ediyoruz.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler