Arslan ve Kılıç'tan Kağızman’a Öğretmenevi müjdesi

Arslan ve Kılıç'tan Kağızman’a Öğretmenevi müjdesi

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, 5 yıldızlı Kağızman öğretmenevinin tamamlanacağını belirtti.

Kağızman'da yapımına başlanan 5 yıldızlı modern öğretmen evinin yapımının tamamlanacağını belirten Arslan ve Kılıç, "Halkımıza neyi söz verdiysek bugün arkasındayız. Yaklaşık 15 milyon TL'ye mal edilecek öğretmen evinin üçte birlik kısmı yapılmıştı, kalan üçte ikilik kısmı Milli eğitim bakanı Ziya Selçuk tarafından onaylanarak yatırım programına alındı ve il özel idaresi tarafından ihale edilerek yapımına başlanacak. Bölgede örnek bir proje olan öğretmen evi 200 den fazla misafiri ağırlayacak son derece modern mimarisi ve dizaynıyla misafirlerine 5 yıldızlı konfor imkânı sunacak" dediler.

İl özel idaresi tarafından yapılacak ihalenin sonuçlanmasıyla inşaat kısa sürede hizmete girecek.

Öğretmen evi ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, "Her daim Kars'a desteklerini esirgemeyen ve öğretmen evinin yapımına onay veren Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk ve ekibine aynı zamanda öğretmen evinin üçte birlik kısmını yapan hayırseverimize bütün Karslılar ve şahsımız adına teşekkür ederiz" diye konuştular.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler