Arslan ve Kılıç’tan kurtuluş mesajı

Arslan ve Kılıç’tan kurtuluş mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Susuz, Akyaka ve Arpaçay’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"Serhat ilçelerimiz Susuz, Akyaka ve Arpaçay’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü yürekten kutluyoruz. Verilen büyük bir mücadeleyle ilçelerimizin düşman işgalinden kurtuluşunda bir büyük kahramanlık örneği sergilenmiştir. 

Yüce halkımız, kahraman ordumuzla bir olup yaşanan katliamlara son vermiş, işgalcileri Susuz, Akyaka ve Arpaçay ilçelerimizden söküp atarak düşman işgalini bitirmişlerdir. İlçemizin kurtuluşunda kahraman ecdadımızın eşsiz bir mücadelesi vardır.

Ecdadımızın vermiş olduğu o büyük mücadeleyi anmanın, birlik ve beraberliğimizin, vatan ve millet sevgimizin güçlenmesine vesile olması dileğiyle, 3 Kasım 2021 Susuz, Akyaka ve Arpaçay ilçelerimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü tekrar gururla kutluyor, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler