Arslan’dan Teşekkür ve Destek Mesajı

Arslan’dan Teşekkür ve Destek Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın Teşekkür ve Destek Mesajı şöyle:

Arslan’dan Teşekkür ve Destek Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Teşekkür ve Destek Mesajı şöyle:

24’üncü Dönemde aldığım sorumluluğun gereği 7 Haziran’a kadar Kars milletvekili olarak onurla Ülkeme, Kars’a ve Karslıya hizmet etmeye devam edeceğim. Milletvekili seçildiğimiz günden itibaren diğer milletvekilimiz Prof. Dr. Yunus Kılıç ile birlikte İl Başkanlarımız başta olmak üzere İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarıyla, teşkilatlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimizle arkadaşlık, kardeşlik ve dostluk şuuruyla davamıza hizmet edilebileceğini herkese ıspatlayarak Kars’ımızın,  hemşehrilerimizin ve ülkemizin   hizmetkarı olduk.

Dört yıllık hizmet süresince; TBMM Genel Kurulunda ve İhtisas komisyonlarında yasama görevimizi yerine getirirken, İl ve İlçelerimizde Ulaşım, Sağlık, Turizm,  Tarım ve Hayvancılık başta olmak üzere  bir çok alanda projelere imza atmış olmanın onuruyla saygıdeğer hemşehrilerimle memnuniyetimi paylaşmak istiyorum. Aynı zamanda Ülkemizin gelişimi için büyük projelerin içinde yer almaya devam ettiğimin de bilinmesini isterim.

24. Dönem Milletvekilliği sorumluluğunu omuzlarıma yüklemiş olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Teşkilatlarımız ve Kars halkına müteşekkir olduğumu bir kere daha vurgulamak isterim. Bu hizmetleri gerçekleştirmede katkısı olan yerel paydaşlarımız; Teşkilatlarımıza, Muhtarlarımıza, yerel basına, ilde ki bütün daire amir ve çalışanlarına ve Karslı  hemşehrilerimize  vermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Ankara’daki paydaşlarımız olan başta sayın Başbakanlarımız ve hükümetlerimiz olmak üzere bütün Bakanlık, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yönetici ve çalışanlarına teşekkürü borç biliyorum.

Bizimle birlikte Ak Parti çatısı altında milletvekili olarak ilimize hizmet etmek isteyen 36 tane aday adayına süreci centilmence yürüttükleri için teşekkür ediyorum.

24 üncü dönem AK Parti Milletvekili olarak; başta İl Başkanımız olmak üzere, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat mensuplarımızla birlikte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada  dava şuuruyla omuz omuza yürümeyi ve milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğim.

7 Haziran seçimlerinde Partimize Türkiye  ve Kars genelinde 25 inci dönem  milletvekili adaylarımıza başarı dilerken, onlarla birlikte milletimizin hizmetinde olacağımı vurgulayarak herkese saygılar sunarım. kha

Önceki ve Sonraki Haberler