ARÜGEM “Öğretmenler Gününü” Unutmadı

ARÜGEM “Öğretmenler Gününü” Unutmadı

​Ardahan Üniversitesi Gençlik Eğitim Merkezi (ARÜGEM) sosyal sorumluluk ve öğrenci merkezli çalışmalarına devam ediyor.

ARÜGEM yönetim kurulu üyeleri Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Yenisey Konukevi’nde sabah kahvaltısında akademisyenler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Programa Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gürkan Doğan ile Prof. Dr. Orhan Söylemez, Genel Sekreter Ercan Gültürk, ARÜGEM Başkanı Canan Korkmaz ve çok sayıda eğitimci katıldı.

Düzenlenen kahvaltıdan elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verileceğini ifade eden ARÜGEM Başkanı Canan Korkmaz, gerçekleştirdikleri bu etkinlikte 24 Kasım Öğretmen Günü olması vesilesiyle eğitimcileri unutmadıklarını ve ARÜGEM olarak her zaman onlarla birlikte olmaya çalışacaklarını söyledi.

Yenisey Konukevi fuaye salonunda devam eden programda Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından katılımcılara müzik dinletisi sunuldu. Söylenen türkü ve ezgilere başta Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz ve katılımcılar zaman zaman eşlik etti. Yenisey Konukevi önünde katılımcıların birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler