ARÜ’lü Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

ARÜ’lü Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri, sosyal sorumluluk çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 ARÜ’lü Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri, sosyal sorumluluk çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak ARÜ Yönetim ve Kariyer Kulübü ile Sosyal Aktiviteler Kulübü, 24 Mart 2014-2 Nisan 2014 tarihleri arasında yardım kampanyası düzenledi. “Biz Büyük Bir Aileyiz” sloganı ile yürütülen kampanya boyunca Ardahan Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalar için yardımlar toplandı.

ARÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde açılan stantta toplanan yardımlar, 2 Nisan 2014 tarihinde Ardahan Devlet Hastanesi’ne yapılan ziyaret sırasında tedavi gören hastalara ulaştırıldı. Ziyarete Ardahan Devlet Hastanesi Müdürü Gürol Aydemir, ARÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Arıkan, Ardahan Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Başkanı Engin Boztepe, kampanyayı organize eden öğrenci kulüplerinin danışmanları Öğr. Gör. Fesih Bayraktar ile Arş. Gör. Zafer Aykanat, kulüp başkanları Selim Koç ile Vedat Çökmez ve ARÜ’lü öğrenciler katıldı.

Ardahan Devlet Hastanesi’nden alınan özel izin ile gerçekleştirilen ziyarette, kardiyoloji, dahiliye ve çocuk servisinde tedavi gören hastalar ziyaret edildi. ARÜ’lü öğrenciler tarafından hastaların ihtiyaçları gözetilerek alınan hediyeler hastalara takdim edildi. Ziyaret nedeniyle duydukları mutluluğu 

Önceki ve Sonraki Haberler