Aşık Gülcani’den Bilgen’e güzelleme

Aşık Gülcani’den Bilgen’e güzelleme

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Sözcüsü Kars Milletvekili Adayı Ayhan Bilgen ve Arzu Moco, İl Eşbaşkanı Ekrem Savcı, Bilgen’in danışmanı Hayati Mehmetoğlu ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında il merkezindeki esnafı ziyaret etti.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Bilgen ve beraberindekiler, iftar sonrası Karadağ ve Atatürk Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek vatandaşların Kadir Gecesi dolayısıyla kandillerini kutladı. Esnafın yaklaşan Ramazan bayramının da kutlayan Bilgen ve HDP heyeti bir cefede âşıkları dinledi.

Kafede vatandaşlarla çay için Ayhan Bilgen bir süre sohbet etti. Burada program yapan Ozan Arif Gülcani, HDP Parti Sözcüsü ve Milletvekili Adayı Ayhan Bilgen’e sazı ve sözü ile güzellemede bulundu. Aşık Gülcani, HDP Kars Milletvekili Ayhan Bilgen’in daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisine aşıkların sorunlarını içeren bir soru önergesi verdiğini hatırlatarak teşekkür etti. Bilgen de 24 Haziran’dan sonra da aşıkların sorunlarına kayıtsız kalmayacaklarını söyledi. Bilgen’e o anda türkü yakan Aşık Gülcani, yaklaşan seçimlerin Ülkemiz ve Karsımız için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Buradaki programın ardından Bilgen ve HDP heyeti seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam etti.

asik-gulcani’den-bilgen’e-guzelleme-(1).jpgasik-gulcani’den-bilgen’e-guzelleme-(2).jpgasik-gulcani’den-bilgen’e-guzelleme-(3).jpgasik-gulcani’den-bilgen’e-guzelleme-(4).jpgasik-gulcani’den-bilgen’e-guzelleme-(5).jpgasik-gulcani’den-bilgen’e-guzelleme-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler