Aşıklar Körfez’de Buluştu

Aşıklar Körfez’de Buluştu

Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı tarafından Körfez’de Aşıklar Gecesi düzenlendi.

Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı, Körfez’de Aşıklar Gecesi düzenledi. Derneğin Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi’ndeki merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, Vakıf Başkanı Mehmet Irak ve yönetimi ile ünlü hakem Mustafa Çulcu ile çok sayıda davetli katıldı.

Aşık Ercan Şimşekoğlu ve Aşık Gökmen Dursunoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen Aşıklar Şöleni’nde oldukça renkli görüntüler vardı. Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, kültürel programlara vakıf olarak her zaman önem verdiklerini belirterek, hem bir arada olmanın hem de aşıkları dinlemenin keyif verdiğini belirtti. Irak ayrıca kültürel programların devam edeceğini de belirtti.

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ise Körfez’de güzel bir birlikteliğin olduğunu belirterek, “Burası Türkiye’nin bir mozaiği gibi. Ama hem STK’lar arasında hem de kurumlar arasındaki birliktelik gerçekten takdire şayan bir durumda. Hemşehri derneklerimizin kültürlerini yaşattığı bu tür etkinlikler gerçekten önemli” ifadelerini kullandı.

Davetlilere yöre patatesi, çeçil peyniri ve lavaş ikramında bulunuldu.

asiklar-korfez’de-bulustu--(1).jpgasiklar-korfez’de-bulustu--(2).jpgasiklar-korfez’de-bulustu--(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler