Asılsız bomba ihbarı polisi alarma geçirdi

Asılsız bomba ihbarı polisi alarma geçirdi

Kars’ta E-Mail üzerinden yapılan asılsız bomba ihbarı, polis ekiplerini harekete geçirdi.

Tacettin DURMUŞ

Şehrin en yoğun trafik akışının yaşandığı Faikbey Caddesi üzerindeki AVM civarında bomba olduğunun E- Mail üzerinden ihbar edilmesi üzerine, bölge polis ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Araç ve yaya trafiğine kapatılan caddede, bomba olup olmadığı polisler tarafından kontrol edildi. Bu sırada ihbarın gerçek olup olmadığı araştırılarak, çevrede bulunan esnafın caddeye çıkmaları engellendi. Bölgeden geçen vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleştirilen kontroller sırasında çevrede bomba olmadığı anlaşılırken her yer didik didik arandı. Ardından da trafik polisleri tarafından cadde üzerinde bulunan araçlar tek tek sorgulandı. Bomba imha uzmanı polislerin de kontrolünün ardından bomba olmadığı anlaşılması üzerine cadde tekrar kontrollü olarak araç ve yaya trafiğine açıldı.

Şehrin en yoğun caddesinde durum normale döndükten sonra polis ekipleri asılsız ihbarı yapan kişiyi bulmak için çalışma başlattı. Ve asılsız ihbarın ve güvenlik güçlerini meşgul etmenin suç olduğu bir kez daha yaşanmış oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler