Asker eşine Kars'tan selam gönderdi

Asker eşine Kars'tan selam gönderdi

Kars'ta yaşayan Sevinç Yiğit, Suriye’de görevde olan asker eşinin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı.

Kars Belediyesinde çalışan Sevinç Yiğit, Uzman Çavuş Ahmet Yiğit ile 3 yıl önce 14 Şubat’ta tanışarak bir süre sonra dünya evine girdi. Eşi yaklaşık 6 aydır El Bab'ta görevde bulunan Sevinç Yiğit, eşini çok özlediğini ve geçtiğimiz yıl Sevgililer Günü'nü birlikte kutladıklarını söyledi. Sevinç Yiğit, "Eşimi çok özledim. Uzun süredir görüşemiyoruz. Buradan ona seslenmek istiyorum. Hiç gözün arkada kalmasın. Biz Türk milletine emanetiz. Benim gibi bir sürü asker eşi var. Onlar da aynı şekilde, kocamı çok seviyorum" dedi.

"Önemli olan vatandır, vatan da bizim ebedi sevgilimizdir"

Eşiyle 3 yıl önce 14 Şubat’ta tanıştıklarını ifade eden Yiğit, "Bugün bizim hem tanışma yıldönümümüz, hem de Sevgililer Günü. Sevgililer Günü'nü kutluyorum. Geçen yıl beraberdik. Son 6 aydır beraber değiliz. Suriye’de eşim. Eşimi çok seviyorum. Sağ salim bana kavuşmasını istiyorum. İnşallah kısa sürede tüm askerlerimiz gibi o da evine gelir" diye konuştu.

Yiğit, El Bab’ta bulunan eşi Ahmet Yiğit’e selam göndermeyi de ihmal etmedi. Eşinden ayrı ve buruk bir şekilde Sevgililer Günü geçirdiğini belirten Yiğit, "Önemli olan vatandır, vatan da bizim ebedi sevgilimizdir" dedi.

asker-esine-karstan-selam-gonderdi-(1).jpgasker-esine-karstan-selam-gonderdi-(2).jpgasker-esine-karstan-selam-gonderdi-(3).jpgasker-esine-karstan-selam-gonderdi-(4).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler