Atatürk İlkokulu´nda Okuma Bayramı

Atatürk İlkokulu´nda Okuma Bayramı

Kars Arpaçay İlçesi Merkez Atatürk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından “Okuma Bayramı” programı düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Programa Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda öğrenci velisi de katıldı.

Birinci sınıf öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerisinin yanı sıra sosyal ve kültürel yeteneklerini sergilediler. Eğitim öğretim ile ilk kez tanışan minikler okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu velileri ile paylaşırken, sınıf öğretmenleri Emel Sert ve Güner Mert öncülüğünde bütün okul öğretmenlerinin katkılarıyla hazırladıkları skeçler, şiirler, müzikli oyunlar, yarışmalar ve bayrak gösterisini izleyicilere sundular.

Gösteriler izleyiciler tarafından ilgi ile izlendi ve öğrencilerimiz büyük alkış ve beğeni topladılar. İzleyicileri hem güldürüp hem de duygulandırmayı başaran öğrenciler büyük performans sergilediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı yaptığı konuşmada, bu güzel programı tertip eden öğretmenlere ve velilere teşekkürlerini sunarak eğitim öğretimde veli ve öğretmen işbirliğinin önemini bir kez daha vurguladı.

Kaymakam Lokman Önder yaptığı açıklamada ise “Bu güzel etkinlikte bizleri buluşturan okul idarecileri ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Okuma yazma öğrenerek eğitim ve öğretim hayatlarının kapısından giren çocuklarımıza bütün eğitim ve öğretim hayatları boyunca başarılar diliyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi de ayrıca kutluyorum.” dedi.

Program sonunda öğrencilere okuma belgeleri ve sınıf öğretmenlerinin almış oldukları hediyeler sunularak, velilerin hazırlamış oldukları ikramlar misafirlere ve öğrencilere sunuldu.

ataturk-ilkokulu´nda-okuma-bayrami-(2).jpgataturk-ilkokulu´nda-okuma-bayrami-(3).jpgataturk-ilkokulu´nda-okuma-bayrami-(1).jpgataturk-ilkokulu´nda-okuma-bayrami-(4).jpgataturk-ilkokulu´nda-okuma-bayrami-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler