Atatürk ve Çocuk

Atatürk ve Çocuk

-İLKÖĞRETİM OKULLARINA “ATATÜRK VE ÇOCUK” ADLI DERGİ DAĞITILDI

Atatürk ve Çocuk

-İLKÖĞRETİM OKULLARINA “ATATÜRK VE ÇOCUK” ADLI DERGİ DAĞITILDI

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okullarına dergi dağıtıldı.

Genel Kurmay Başkanlığı Anıtkabir Komutanlığı tarafından hazırlanan “Atatürk ve Çocuk” adlı dergi, Sarıkamış 9’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığınca ilçedeki ilköğretim okullarına dağıtıldı.

Sarıkamış Şehit Taner Baran ilköğretim okulunda başlayan dergi dağıtımı etkinliğine, Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, 9’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yener Kamiloğlu, askeri personel ile öğretmenler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yener Kamiloğlu,  yaptığı açıklamada, hazırlanan derginin çocuklar için çok büyük anlam taşıdığını söyledi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukları çok sevdiğini belirten Kamiloğlu, “Atatürk’ün çocuklara özel ilgi gösterdiği, onların en iyi şekilde yetiştirilmesi için her tür türlü imkanı seferber ettiği, herkes tarafından biliniyor. Çocukları o kadar çok seviyor ki onlara 23 Nisanı bayram olarak ilan ediyor. Dünyada çocuklara bayram hediye eden tek lider Atatürk’tür. “Atatürk ve Çocuk” adlı derginin içeriğinde de Atatürk’ün çocuklarla olan diyalogu, onlar için düşünceleri yer alıyor. Çocuklarımızın bu dergiden çok şeyler öğreneceğini umuyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yaklaşık 300 adet dergi ilköğretim okullarının kütüphanelerinde yer alacak. kha

 

Önceki ve Sonraki Haberler