'Atlıkarınca' Kars'ta Seyirciyle Bulaşacak

'Atlıkarınca' Kars'ta Seyirciyle Bulaşacak

Kars Sinema Topluluğu bu Çarşamba (23 Nisan 2014) 23 Nisan Çocuk Bayramı vesilesiyle çocukların yaşadıkları istismarları farklı bir açıdan ele alan Atlıkarınca filmini seyircileriyle buluşturacak.

'Atlıkarınca' Kars'ta Seyirciyle Bulaşacak

Kars Sinema Topluluğu bu Çarşamba (23 Nisan 2014)  23 Nisan Çocuk Bayramı vesilesiyle çocukların yaşadıkları istismarları farklı bir açıdan ele alan Atlıkarınca filmini seyircileriyle buluşturacak.

İlk filmi Başka Dilde Aşk’ın başarılı Yönetmeni olan İlksen Başarır imzalı Atlıkarınca filmi dram türünde. 2010 yapımlı filmin oyuncuları arasında ise Mert Fırat, Nergis Öztürk gibi başarılı isimler rol almış.

Ülkemizde ve hep 9 yaşında kalacak Mert Aydın’la gündeme bir kez daha gelen her türden çocuk istismarına dikkat çekmek ve bu konuları farklı bir açıdan konuşmak için gösterileceği açıklanan filmi Kars Sinema Topluluğu, 23 Nisan vesilesiyle de tüm çocuklara ithaf ettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz Çarşamba usta oyuncu Ercan Kesal ve Ayça Damgacı’nın başrollerinde oynadığı Mahmut Fazıl Çoşkun’un Yönetmenliğini yaptığı Yozgat Blues filmini yaklaşık 100 kişinin katılımı ile göstermiş ve seyircilerden filme dair olumlu eleştiriler almıştı.

Kars Sinema Topluluğu her Çarşamba 19:30 da Kars Şehir Sinemasında sanata, sinemaya ve gündeme dair film gösterimlerine tüm sinemaseverleri davet ediyor! kha

5062193997_a5aa0f08ca_o-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler